Sisustajan unelma kohde Ranskan Provencessa!


Koe Maison Côte Sud sisustusmessut Aix-en-Provencen auringon alla 31.5-3.6.2024  



Messuilla joka vuosi eri teema

 2024 Ankkurointi ja  Sekoitelma

 2022 Keramiikka ja 2023 Välimeri


Jos kahdenkymmenen vuoden ajan on sisustuslehti Maison Côte Sud järjestänyt keskellä Aix-en-Provencen ihastuttavaa kaupunkia messut. Tämä neljä päivää kestävä ulkoilma tilaisuus tarjoaa laajan valikoiman etelä ranskalaisia tuotteita. Olen jo kolmesti käynyt messuilla ja aina odotan seuraavaa kesää. Tapahtuman tunnelma on samalla kiehtova ja mielenkiintoinen täynnä aurinkoa ja väriloistoa.  Yleensä yksi päivä messuilla riittää, joten voitte samalla matkanne aikana tutustua Provencen kauneuteen. Käymme yhdessä messuilla ja majoitus on luonani koko matkan ajan. Tartu tilaisuuteen viettämällä aikaa yhdessä ystäviesi kanssa Ranskan kodissani samalla, kun tutustut Provencen sykkeeseen. 


 Haluaisitko kokea unohtumattoman viikon Provencen sydämessä?


 Kutsu mukaan kolme ystävääsi ja liity minun kanssani matkalle Ranskan Luberonin alueelle. Neljän naisen ryhmämatka tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutlaatuisen tilaisuuden kokea aitoa ranskalaista maaseutu ja kylä elämää.

Astu sisään omaan yksityiseen kotiini Saint Martin Castillonissa Luberonin sydämessä! Majoitutte viehättävässä talossani, joka tarjoaa mukavuutta ja tunnelmallista ympäristöä. Nautitaan yhdessä iltaisin aperitiivia kattoterassilla ja illallinen kaariholvi katon alla olohuonessani. Aamiaisen voit nauttia rennosti vaikka yöpuku päällä. 


 Tutustu lähikylien elämään ja tarjontaan, tunnetuimmat niistä Roussillon, Lourmarin ja Gordes. Nauti kauniista vehreistä maisemista ja ranskalaisesta kulttuurista ja shoppaile pienissä boutique-liikkeissä. 

Anna aistiesi viedä sinut mukanaan Aptin ja L'Isle-sur-la-Sorguen tori- ja markkinatunnelmiin. Tutustu paikallisten herkkujen, käsityötuotteiden ja antiikkiesineiden runsaaseen tarjontaan.


Sulje silmäsi ja uppoudu ranskalaiseen elämäntapaan, jossa kokkailemme yhdessä paikallisia herkkuja ja nautimme ranskalaisesta gastromonisesta monipuolisuudesta. Viinimaistelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua alueen parhaita viinejä ja oppia niiden salaisuuksista.

Tämä neljän naisen ryhmämatka Luberoniin lupaa unohtumattomia hetkiä, naurua ja sydäntä lämmittäviä muistoja yhdessä parhaiden ystäviesi kanssa. 

Tuleja koe Ranskan lumoava maaseutu täysin uudella tavalla!


Kaikki tiedot matkanjärjetelystä  ja hinnat löydät verkkosivuiltani. Blogista löydät koko kertomuksen talostani ja kaikesta siitä, mitä voit kokea matkasi aikana. 

Olen asunut vakituisesti Ranskassa yhteensä kaksitoista vuotta ja puhun hyvin ranskankieltä. 


Varaa paikkasi nyt ja tee matkastasi unelmiesi loma!

jaana@coniel.com lisätietoja varten.

www.lamaisondejoana.com

www.kulhollinenviikunoita.blogspot.com Blogissa lisää messuista ja koko tarina talostani. 



                                       Messuaukio sekä jatkona useita kuvia messuilta




















Kommentit

Suosituimmat postaukset