Provencen laventelipellot kutsuvat sinua!




Haluaisitko kokea unohtumattoman viikon Provencen sydämessä? Kutsu mukaan kolme ystävää ja liity minun kanssani matkalle Ranskan Luberonin alueelle. Neljän naisen ryhmämatka tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutlaatuisen tilaisuuden kokea aitoa ranskalaista maaseutu ja kylä elämää.


Astu sisään omaan yksityiseen kotiini Saint Martin Castillonissa Luberonin sydämessä! Majoitutte viehättävässä talossani, joka tarjoaa mukavuutta ja tunnelmallista ympäristöä. Nautitaan yhdessä iltaisin aperitiivia kattoterassilla ja illallinen kaariholvi katon alla olohuonessani. Aamiaisen voit nauttia rennosti vaikka yöpuku päällä. 


Luberonin lumoavat laventelipellot ovat Provencen tunnusmerkki. Tutustu lähikylien elämään

 ja tarjontaan, tunnetuimmat niistä Roussillon, Lourmarin ja Gordes. Nauti kauniista vehreistä maisemista ja ranskalaisesta kulttuurista.


Anna aistiesi viedä sinut mukanaan Aptin ja L'Isle-sur-la-Sorguen tori- ja markkinatunnelmiin. Tutustu paikallisten herkkujen, käsityötuotteiden ja antiikkiesineiden runsaaseen tarjontaan.


Sulje silmäsi ja uppoudu ranskalaiseen elämäntapaan, jossa kokkailemme yhdessä paikallisia herkkuja ja nautimme ranskalaisesta gastromonisesta monipuolisuudesta. Viinimaistelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua alueen parhaita viinejä ja oppia niiden salaisuuksista. Tämä neljän naisen ryhmämatka Luberoniin lupaa unohtumattomia hetkiä, naurua ja sydäntä lämmittäviä muistoja yhdessä parhaiden ystäviesi kanssa. Odotan teitä 26.6.2024 alkaen 

Jolloin laventelin kukkimiskausi on parhaimmillaan. Järjestän nyt keväällä ja syksyllä matkoja yhteisen sopimuksen mukaan. 

Tule ja koe Ranskan lumoava maaseutu täysin uudella tavalla!


Kaikki tiedot matkanjärjetelystä  ja hinnat löydät verkkosivuiltani. Blogista löydät koko kertomuksen talostani ja kaikesta siitä, mitä voit kokea matkasi aikana. 

Olen asunut vakituisesti Ranskassa yhteensä kaksitoista vuotta ja puhun hyvin ranskankieltä. 


Varaa paikkasi nyt ja tee matkastasi unelmiesi loma!

jaana@coniel.com lisätietoja varten.

www.lamaisondejoana.comwww.kulhollinenviikunoita.blogspot.com



                               Maisema Saint Martin de Castillonin kylän reunalta




Luberonin kylissä on tunnelmaa


Lourmarin on tunnettu putiikeistaan, linnastaan ja perjantai toripäivästä


Kodissani vanha myllynkivi toimii pöytänä olohuoneessa


Kommentit

Suosituimmat postaukset