Onko siitä vain vuosi aikaa?






 En olisi ihan uskonut, että yhdestä ideasta harmaana kevät päivänä lähtenyt unelma on nyt toteutunut. Vuosi sitten huhtikuussa kyllästyin kevään hitaaseen edistymiseen Suomessa. Kadut olivat vielä jäässä yöpakkasten johdosta ja luonto ei ollut herännyt jäisen kerroksen alta. 

Ajatukseni vei keväiseen Ranskaan, josta olin Ranskan TV2 aamuohjelmassa nähnyt raportin. Vihreä vehreys ja keväiset ravintolaterassit aamuohjelmassa sai huomioni. 

Joka aamu nauttiessani aamukahvia seuranani on Ranskan Le Telematin ohjelma. Ohjelma päivittää uutistapahtumat ja sään. Se kertoo uusista trendeistä, elokuvista, näyttelyistä ja ajankohtaisista polititisista tapahtumista. Mukana on joka myös ranskalaista kulttuuria ja matkailukohteita. 


Päivällä työkennellessäni keramiikkastudiolla idea tupsahti mieleeni: Myyn Turun asuntoni ja ostan sitten talon Ranskan Provencen alueelta. (Blogini ensimmäiset postaukset kertovat tästä kaikesta.)




Saint Martin de Castillonissa sijaitseva taloni toimii omana loma-asuntonani, mutta se tarjoaa majoitusta muillekin. 

Tarjoan neljälle naiselle kerrallaan mahdollisuuden majoittua talon yläkerran tiloihin ja jakaa alakerran kotini samaan aikaan yhteisiin hetkiin. Viiden tai seitsemän päivän aikana  tutustumme yhdessä Luberonin alueen tarjoamaan kulttuuriin. Päivittäiset retket vievät sinut tutustumaa alueen kyliin, torimarkkinoille ja luontoon. Nautimme aamiaista yhdessä ja kokkailemme iltaisin keittiössäni ranskalaisia ruokia. Tutustumme paikallisiin tuotteisiin ja maistelemme lähiseudulla tuotettuja viinejä. Käymme tutustumassa Aix-en-Provencen kaupunkiin. 

Voin myös ottaa matkalle mukaan 2 x kaksi ystävää, jotka ovat valmiita jakamaan majoitustilat keskenään. Olen varma, että matkakokemuksestasi tulee ikimuistoinen. 


Mikäli toivomuksesi on viettää itsejärjestettyä matkailua Luberonin alueella voit majoittautua yläkerran asuntoon www.booking.com kautta. 


Tutustu verkkosivujeni kautta ryhmämatka ohjelmaan www.lamaisondejoana.com 

Tarvittaessa saat lisätietoja minulta sähköpostin kautta info@lamaisondejoana.com








Kommentit

Suosituimmat postaukset